Jelentés

duddy_

2012.09.27. 00:01

Akit érdekelt a dolog az hamar rájöhetett, hogy a pénteki próbálkozásunk totális kudarcba fulladt. Előttünk is ismeretlen eredetű technikai problémák okozataként, a kedves hallatóközönség azt tapasztalhatta, hogy csak kettő másodperceket kap el az adásból vagy még azért a csekély két másodpercért is felhasználónevet és jelszavat kér cserébe a médialejátszó programja.. Hát ez rendkívül vicces mert ezen hozzáférési jogosultságot bizonyító egyszerű karakterláncokkal még mi magunk sem vagyunk tisztában.: D Másrészről az aznap este készült felvételek minősége Coffy műsorvezető úr szakmai véleménye szerint alulról súrolja a nullát, így használhatatlanok. Tehát a hosszas és rendkívül bonyolult szerveződés eredménye néhány üres boros üveg volt.. ( = spontán berúgtunk na és akkor mi van? :'D )

Az esetből tanulván, és a trollkodó programjaink ( internetrádió lévén viselkedjünk internethez máltóan.: a tudás mindenkié. szóval itt jegyezném meg, hogy a szóban forgó programok egy 32bites windows xp-n futó SAM Broadcaster és egy SHOUTcast DNAS. ) retek sem tudja milyen okkal történő immáron normális működésein felbuzdulva, most pénteken újra összegyűlünk felvenni pár dolgot: műsorokat és még röhejesebb szignálokat. No meg összedugjuk a fejünket és építjük tovább a dolgot fejben. Azonban míg össze nem áll minden, egy totálisan strukturálatlan, szervezetlen zajszennyezést sugárzunk "tesztadás" néven mely egyébként általunk meglehetősen kedvelt számokból áll amit néha-néha hányással és egyéb szellemileg felettébb építőjellegű bejátszásokkal törünk meg.

Egyéb még meg nem oldott technikai problémák miatt a rádió IP címe folyamatosan változik, ennek kiküszöbölése érdekében hoztam létre ezt az oldalt ami egyébként ottan a jobboldalon elhelyezkedő dobozok legfelsőbbikében található link által is elérhető.

===== ott ==== ( picit feljebb ) ====≻

A bejegyzés trackback címe:

https://duddy93.blog.hu/api/trackback/id/tr974800680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása