Vagyunk.

duddy_

2012.09.21. 18:23

És leszünk is. És feltűnőbben leszünk majd mint amennyire feltűnően vagyunk most. Ugyanis kezdetét vettük egy internetrádió létrehozásának. Még csak a hardware-ek bővítésénél/helyrepofozásánál és a software-es optimalizációnál tartunk, ami nem is olyan egyszerű ha figyelembe vesszük az anyagi forrásainkat (NULLA) amit nemigen tudunk átlépni.

..Tuudom tudom rengetegen üzemeltetnek netrádiót nulla forintból. windózikszpé meg shoutcast.

bár ideiglenesen most pont ez történik.:'D de csak mint teszt. ha ma este is lesz teszt adás megosztom veletek a linket itt.

De mi bőven többet szeretnénk nyújtani mint néhány ismétlődő számot egy lejátszási listán. Fasza műsorok. Széles zenei paletta. blabla..

Szándékunk komolyságát jelképezvén most indulok egy csapatépítő tréningre a leendő műsorvezetők egy részével, ami tényleg csak a magas színvonalú rádiónk létrehozásának érdekében összerendezett napirendi pontokat követi. Egészen pontosan... Berugunk, faszságokat beszélünk, ezeket felvesszük, józanul megvágjuk és szignálnak használjuk fel őket.: DD

Bővebben a leendő műsorokról, műsorvezetőkről, a rádió állapotáról, háttérinformációk vagy esetleg a nevéről amit ki sem találtunk később.: D

A bejegyzés trackback címe:

https://duddy93.blog.hu/api/trackback/id/tr554794634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása